Опитва ли се Русия да приложи "корейски сценарий" в Украйна?

Това твърди шефът на украинското военно разузнаване
27 мар 2022 17:34, Нели Христова
78
Опитва ли се Русия да приложи "корейски сценарий" в Украйна?
Снимка: БГНЕС

Шефът на украинското военно разузнаване предупреди, че Русия се опитва да приложи към Украйна това, което той нарича "корейски сценарий", след като не успя да превземе столицата и да свали законното правителство.

Кирило Буданов казва, че приоритетите на Владимир Путин са източната и южната част на Украйна, след като офанзивата му до голяма степен спря. Ако успее да свърже тази територия, Путин ще се опита да наложи демаркационна линия, разделяща тази област от останалата част от Украйна, като след Корейската война, каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
1
 
! Отговори
Алоо преди 2 години
Кво става а тези 60 лева добавка от първи април...Никой нищо не казва...Ама щото ще дават като у ГърцияПо 200 евро компенсация за обедняването на народа
61
0
 
1
 
! Отговори
? преди 2 години
То те за това много хора мислят, че Путин ги управлява и протестират срещу него, понеже тези никакви не са, Дело-ИТ и другите, пилота без летателни часове от "нато"
60
2
 
0
 
! Отговори
Jewish spy преди 2 години
Март като Август, август като марсианска пустинна буря, само където нато съвсем няма да ви пази
59
0
 
0
 
! Отговори
The Jewish spy преди 2 години
То доган бг са си гоцевисти, явно глаголът е правят преврат
58
0
 
0
 
! Отговори
Dogan bg преди 2 години
Поправихме ти правописа, Jewish spy, понеже сме прости ***
57
0
 
1
 
! Отговори
Чернобилска жега преди 2 години
Дисидентите през март като през август
56
0
 
1
 
! Отговори
? преди 2 години
Сатанишев мрази българия
55
0
 
0
 
! Отговори
The Jewish spy преди 2 години
Гоце правя преврaт, ще прави бг чернобил за да свали президента и го обвини в преврата
54
2
 
0
 
! Отговори
? преди 2 години
И кой въобще вика Гоце на птвгрял анклав, коя е сръбкинята пиронкова че да крещи че не се охлаждало, като не можете да се охладите, да не сте спирали финансите към тези които ви охлаждат републиката, вместо това сутринта обявили Дело-ИТ и днес мега прегряхме, заради идеите на герб *** и последователи, и червена шайка от съб-оригинали от "харвард"
53
0
 
1
 
! Отговори
? преди 2 години
Защо украинец трябва да ни представлява пред ЕС, т нищо не разбират от охлаждания, нямат дистемн анаука за това и чакат само наготово. Ама вече презатоплихме и това е атомна криза в бг от поне 1-2 години
52
0
 
1
 
! Отговори
? преди 2 години
Тея харвадски експерти от Дело-ИТ (deloitte) искат да дпрат ИТ-то, как ша охлаждаме с тоя от Дело-ИТ, то и хамериканците няма д аискатцда работят с нас? Ша гръмним кат Чернобил или поне като Хирошум аи Нагазаки
51
0
 
1
 
! Отговори
? преди 2 години
Станишев иска да гръмним кат ЧернобилАко не можем да оглаждаме ще стане много зле
50
0
 
1
 
! Отговори
? преди 2 години
А путин не може ли просто да върне систесмста с охлаждането на тъпия дворец, пука ми че Сатанишев иска да се показва в цял а европа с микро анджелина като първокласен педофил, аз искам да си охлаждаме двореца
49
0
 
7
 
! Отговори
уважаеми рубладжии преди 2 години
Истината никога не е на един човек, на една страна, на една армия. Но тя винаги излиза наяве,Колкото и да я криете. както комунистите криеха Катинския разстрел и га хвърлиха на германците. След години всичко излиза наяве. Така че, имайте предвид , че при демокрацията има различни мнения - Различни оот вашето.Просто го приемете.
48
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко ппроммит български матвриал пише в този форум.Селляни и провинциалисти със завършен 8ми клас величаят Хитлер на 21 век.Никой от тях не е стъпвал в русия, но я величаят.
47
0
 
7
 
! Отговори
До Натали преди 2 години
Ние никога не сме искали да ви бъдем братски народ-защото за Вас понятието братски се различава от буквалното му интерпретиране.Братски - значи подчинен, Ние не искаме такова братство. Светът е място за мирно съществуване на големи и малки народи. И между впрочем поинтересувайте се малко от история, защото ми писна да слушам глупости, как заради едната любов към България, руския император Александър Втори обявил N тата руско-турска война.А пък Сталин от кого ни освободи?
46
6
 
0
 
! Отговори
ето ви "корейци преди 2 години
Вързали руски войници и ги разтрелват от упор на паркинга с автомат. Бавно и мъчително. Пишете в търсачката "Graphic footage showing Ukrainian Nazis shooting unarmed prisoners who have their hands tied"
45
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Наталияков кедми .... до 5 години няма да има нато...аз му вярвам
44
5
 
4
 
! Отговори
Натали преди 2 години
Россия освобождает,а США убивает! Миллионы убитых изза США!Делайте выводы,а не верьте купленым газетам и тв...
43
5
 
3
 
! Отговори
Натали преди 2 години
Россия освободила вас от турецкого иго..США разбомбила Ирак,Ливия,Сирия,Сомали,Вьетнам,Япония(ядерные бомбы)..и кто фашисты??? Может США??Стадо баранов вы,а не братский народ...!!!